Prima.vn - Cổng thông tin điện tử ngành in và bao bì Việt Nam
Trang chủ » 9 Hướng dẫn tổ chức quản lý dự án in

Chia sẻ

QUẢN TRỊ SẢN XUẤT / TIN TỨC / TRƯỚC IN

9 Hướng dẫn tổ chức quản lý dự án in

Hướng dẫn tổ chức quản lý in

Khi bạn đang tổ chức một dự án in ấn, điều quan trọng là phải luôn có tổ chức. Biết cách tổ chức các dự án có thể làm cho nó dễ dàng hơn – và đảm bảo rằng chúng diễn ra đúng như bạn muốn (hoặc thậm chí tốt hơn). Ngoài ra, khi dự án đã được in, tổ chức sẽ tiếp tục.

Chúng tôi đã thiết lập một số mẹo để trợ giúp cho quá trình tổng thể.

# 1 Lập danh sách các yêu cầu đối với Dự án của doanh nghiệp mình

Một trong những cách sử dụng tốt nhất của in thạch bản là tận dụng các loại mực khác nhau. Mực kim loại có thể được sử dụng để tạo ra các sản phẩm in ấn đáng kinh ngạc, vừa sáng tạo vừa bắt mắt.

Kim loại như vàng, bạc và đồng có sẵn. Chúng có thể được sử dụng riêng hoặc kết hợp với các màu tiêu chuẩn (phi kim loại).

Xem xét tất cả các yêu cầu của dự án doanh nghiệp bạn. Hãy đảm bảo để mọi người đều biết danh sách các yêu cầu của dự án. Khi bạn thêm vào các chi tiết của dự án của mình, bạn có thể mất đi những quyết định mà bạn đã đưa ra.

Một số yêu cầu bạn sẽ muốn sắp xếp bao gồm:

 • Đối tượng khách hàng
 • Loại sản phẩm in
 • Kích thước sản phẩm in
 • Số lượng in

Các yêu cầu sẽ cần được cung cấp cho máy in để bạn có thể chắc chắn rằng dự án của mình được xử lý đầy đủ.

# 2 Xác định tất cả các nguồn lực của bạn

Nhiều tài nguyên khác nhau sẽ giúp bạn hoàn thành một đơn hàng. Bạn có thể có nhiều người sẵn sàng giúp đỡ hơn bạn nghĩ. Nếu bạn có thể thực sự giao các công việc, điều đó có thể đảm bảo rằng bạn có thể khai thác lĩnh vực chuyên môn của mọi người.

Bạn muốn đơn hàng của mình được xử lý nhanh chóng và sản xuất với chất lượng cao nhất. Do đó, hãy chú ý đến các nguồn nhân lực thêm vào nhóm của mình.

Một người thiết kế phải chịu trách nhiệm về đồ họa và bố cục. Bạn cũng có thể cần một nhiếp ảnh gia, người sẽ chụp những bức ảnh sẽ được đưa vào dự án in, chẳng hạn như các sản phẩm cho một danh mục hoặc những người cho một tập tài liệu.

Người chỉnh sửa bản sao cũng phải đảm bảo rằng tất cả văn bản là chính xác. Bạn sẽ muốn họ kiểm tra lần cuối để đảm bảo rằng không có sai sót khi in.

Bạn cũng sẽ muốn làm việc với một công ty in chuyên nghiệp. Họ có thể giúp bạn thiết lập danh sách kiểm tra, trao đổi với bạn về các tùy chọn vật liệu và thiết kế khác nhau có sẵn, v.v.

# 3 Thiết lập lịch trình

Mốc thời gian sẽ giúp bạn tìm ra những gì cần phải làm và khi nào. Xác định thời điểm bạn muốn hoàn thành đơn hàng in. Sau đó, nói chuyện với nhà in về việc họ sẽ mất bao lâu để sản xuất tất cả. Khi bạn có thông tin đó, bạn có thể làm việc lùi lại để cung cấp thời hạn cho tất cả các tài nguyên khác của bạn.

Người thiết kế hoặc một người khác chịu trách nhiệm về bố cục cuối cùng sẽ chuyển đến máy in có thể sẽ ra thời hạn để nhận được bản sao cuối cùng và các tệp đồ họa cho họ.

# 4 Thảo luận về các yêu cầu thành phẩm sau in

Các công việc sau in tùy thuộc vào từng đơn hàng mà doanh nghiệp nhận. Bạn sẽ muốn biết về tất cả các phương pháp thành phẩm này trước khi đi vào quá trình lập kế hoạch.

Một số phương pháp sau in có thể bao gồm:

 • Gấp
 • Đục lỗ
 • Cán màng
 • Đóng sách

Các phương pháp thành phẩm sau in này có thể ảnh hưởng đến bố cục của bạn và thời gian tổng thể để sản xuất đơn hàng của doanh nghiệp.

# 5 Biết Yêu cầu về Hình ảnh

Quy mô dự án của bạn sẽ xác định chất lượng đồ họa cần thiết. Khi bạn gửi hình ảnh, bạn phải đảm bảo rằng tệp đủ lớn để cho phép hình ảnh in đạt chất lượng, không bị vỡ.

Kích thước hình ảnh của bạn trên áp phích, biểu ngữ hoặc một đơn hàng khác được in càng lớn, thì tệp hình ảnh cần phải có kích thước càng lớn.

Bạn sẽ cần biết thông tin này sớm để đảm bảo không gián đoạn cho công đoạn sau (công đoạn in). Bạn có thể làm chậm đơn hàng của mình do máy in thông báo rằng các tệp bạn đã gửi không đủ chất lượng.

# 6 Thiết lập một danh sách kiểm tra

Luôn có tổ chức sẽ dễ dàng hơn khi bạn có một danh sách kiểm tra. Làm việc với tất cả các nguồn lực của bạn để xác định ai là người phụ trách công việc. Thiết lập thời hạn rõ ràng cho mọi công việc, nhiệm vụ để không bị trễ hạn.

Khi bạn hoàn thành các nhiệm vụ khác nhau, hãy đánh dấu chúng. Nếu bạn thấy rằng thời hạn sắp đến nhanh hơn bạn chuẩn bị, bạn cũng có thể gửi một số mục trong danh sách kiểm tra cho những người khác trong nhóm của bạn.

# 7 Xác định xem các mục in phụ có được yêu cầu hay không

Sau khi bạn đã tạo tài liệu chính hoặc bản in mà bạn cần, hãy xem xét các mục phụ có thể cần thiết.

Ví dụ: bạn có thể đã tạo một áp phích cho sự kiện để nó có thể được đặt bên trong địa điểm. Tuy nhiên, sẽ có lợi nếu có một phiên bản nhỏ hơn được in dưới dạng tờ rơi để bạn có thể phân phát chúng xung quanh thị trấn?

Các dự án in ấn phải được xem xét từ mọi góc độ – trình bày và phân phối. Bạn có thể muốn các phiên bản nhỏ hơn hoặc giảm bớt của dự án để nó có thể được phân phối – hoặc trang bìa của một dự án cụ thể được tung lên như một quảng cáo.

Bằng cách xem xét tất cả các mục phụ ngay bây giờ, bạn có thể in mọi thứ cùng một lúc, điều này sẽ giúp bạn dễ dàng quản lý và giữ nguyên ngân sách của mình.

# 8 Lưu tất cả các tờ proof

Khi bạn có một dự án in ấn, hãy chắc chắn rằng bạn đã lưu nó. Sẽ dễ dàng hơn rất nhiều nếu bạn biết mẫu gốc trông như thế nào. Bạn có thể nhận được tờ in proof kỹ thuật số. …

Cố gắng lưu giữ càng nhiều thông tin càng tốt – tên phông chữ, tệp hình ảnh, v.v. Mỗi dự án in nên được dành riêng cho thư mục riêng của nó trên máy tính.

# 9 Tổ chức các dự án đã in

Có thể có một số dự án mà bạn có thể sử dụng hoặc tham khảo trong quá trình làm việc. Đặc biệt khi có một bảng hiệu hoặc biểu ngữ về ngày tháng, bạn sẽ muốn bảo quản chúng đúng cách. Bằng cách này, bạn có thể sử dụng lại các dự án của mình nhiều lần để tiết kiệm cả thời gian và tiền bạc.

Biểu ngữ nên được cuộn cẩn thận. Áp phích phải được đặt trên nền bìa cứng và bỏ vào túi nhựa. Tờ rơi quảng cáo nên được đặt vào hộp hoặc phong bì.

Ghi mọi thứ với nhãn dán trên chúng để bạn biết chúng là gì và cách sử dụng chúng mà không cần phải mở tất cả.

Một chút tổ chức khi bạn lập hồ sơ các dự án của mình sẽ giúp bạn dễ dàng lấy chúng khi cần.

Bắt đầu dự án in ấn của bạn ngay hôm nay

Khi bạn đã dành thời gian để sắp xếp các khía cạnh khác nhau của dự án in ấn của mình, bạn sẽ muốn chuyển nó sang một máy in chuyên nghiệp.

Nguồn: customprintinginc.com

59 bình luận

Bình luận

Địa chỉ email của bạn sẽ không được công bố. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Hey, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!

  Trả lời Báo xấu
 2. Hi there, I do believe your web site might be having internet browser compatibility issues. When I look at your web site in Safari, it looks fine but when opening in IE, it has some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Apart from that, wonderful blog!

  Trả lời Báo xấu
 3. справки москва

  Trả lời Báo xấu
 4. Excellent post. I used to be checking continuously this blog and I am inspired! Very useful information particularly the last part 🙂 I care for such info a lot. I used to be seeking this particular info for a long timelong time. Thank you and good luck.

  Trả lời Báo xấu
 5. Hey there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Thanks

  Trả lời Báo xấu
 6. Excellent post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very useful information particularly the last part 🙂 I care for such info a lot. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and good luck.

  Trả lời Báo xấu
 7. Good day I am so grateful I found your web site, I really found you by mistake, while I was searching on Google for something else, Regardless I am here now and would just like to say thank you for a fantastic post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I dont have time to browse it all at the minute but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the awesome jo.

  Trả lời Báo xấu
 8. Good article. I definitely love this website. Keep writing!

  Trả lời Báo xấu
 9. You can definitely see your expertise in the article you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

  Trả lời Báo xấu
 10. Helpful info. Fortunate me I found your site by chance, and I am stunned why this coincidence did not came about in advance! I bookmarked it.

  Trả lời Báo xấu
 11. Hi there Dear, are you in fact visiting this site regularly, if so then you will definitely take good experience.

  Trả lời Báo xấu
 12. Howdy! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

  Trả lời Báo xấu
 13. My brother suggested I might like this website. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

  Trả lời Báo xấu
 14. Thanks for sharing your thoughts on %meta_keyword%. Regards

  Trả lời Báo xấu
 15. Appreciating the time and energy you put into your website and in depth information you provide. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed material. Fantastic read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

  Trả lời Báo xấu
 16. When someone writes an post he/she maintains the thought of a user in his/her mind that how a user can understand it. So that’s why this article is amazing. Thanks!

  Trả lời Báo xấu
 17. I have read so many posts regarding the blogger lovers but this post is in fact a good post, keep it up.

  Trả lời Báo xấu
 18. Wonderful goods from you, man. I’ve remember your stuff prior to and you’re simply too great. I really like what you’ve obtained here, really like what you’re stating and the best way in which you are saying it. You are making it entertaining and you still take care of to stay it smart. I can not wait to read far more from you. This is actually a great website.

  Trả lời Báo xấu
 19. Great blog you’ve got here.. It’s hard to find quality writing like yours these days. I truly appreciate people like you! Take care!!

  Trả lời Báo xấu
 20. I’m really enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Excellent work!

  Trả lời Báo xấu
 21. This is the right web site for anybody who wishes to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want toHaHa). You definitely put a new spin on a topic that has been written about for many years. Excellent stuff, just great!

  Trả lời Báo xấu
 22. Your style is so unique compared to other people I have read stuff from. Thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this site.

  Trả lời Báo xấu
 23. This post is priceless. Where can I find out more?

  Trả lời Báo xấu
 24. Hello! I’ve been following your weblog for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Lubbock Tx! Just wanted to mention keep up the great job!

  Trả lời Báo xấu
 25. Highly energetic blog, I enjoyed that a lot. Will there be a part 2?

  Trả lời Báo xấu
 26. Hi friends, pleasant article and pleasant arguments commented here, I am in fact enjoying by these.

  Trả lời Báo xấu
 27. Hi! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no backup. Do you have any solutions to protect against hackers?

  Trả lời Báo xấu
 28. Hey very interesting blog!

  Trả lời Báo xấu
 29. Quality articles or reviews is the main to be a focus for the users to pay a visit the web site, that’s what this website is providing.

  Trả lời Báo xấu
 30. Hi there I am so grateful I found your webpage, I really found you by error, while I was browsing on Digg for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thank you for a remarkable post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I dont have time to go through it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb jo.

  Trả lời Báo xấu
 31. Because the admin of this site is working, no doubt very soon it will be famous, due to its quality contents.

  Trả lời Báo xấu
 32. This is my first time pay a visit at here and i am actually impressed to read all at alone place.

  Trả lời Báo xấu
 33. Hey there! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My site goes over a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!

  Trả lời Báo xấu
 34. I love reading through a post that will make people think. Also, thanks for allowing for me to comment!

  Trả lời Báo xấu
 35. Hey there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? With thanks

  Trả lời Báo xấu
 36. I used to be recommended this website by means of my cousin. I am now not positive whether this submit is written by way of him as no one else understand such special approximately my difficulty. You are amazing! Thank you!

  Trả lời Báo xấu
 37. Im not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later. All the best

  Trả lời Báo xấu
 38. I am curious to find out what blog system you have been utilizing? I’m experiencing some minor security problems with my latest site and I would like to find something more safeguarded. Do you have any solutions?

  Trả lời Báo xấu
 39. What’s up, yeah this piece of writing is in fact good and I have learned lot of things from it concerning blogging. thanks.

  Trả lời Báo xấu
 40. A person necessarily lend a hand to make significantly articles I might state. This is the first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the research you made to create this actual submit amazing. Great activity!

  Trả lời Báo xấu
 41. Howdy would you mind letting me know which webhost you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good web hosting provider at a honest price? Thanks a lot, I appreciate it!

  Trả lời Báo xấu
 42. Thank you a bunch for sharing this with all people you really recognise what you are talking approximately! Bookmarked. Please also discuss with my site =). We will have a link exchange contract among us

  Trả lời Báo xấu
 43. I always emailed this blog post page to all my friends, since if like to read it next my friends will too.

  Trả lời Báo xấu
 44. Hey there I am so glad I found your webpage, I really found you by error, while I was searching on Askjeeve for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say many thanks for a fantastic post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the fantastic job.

  Trả lời Báo xấu
 45. Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other sites? I have a blog based upon on the same information you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

  Trả lời Báo xấu
 46. I have been surfing online more than three hours these days, yet I never found any fascinating article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

  Trả lời Báo xấu
 47. This is the right web site for anybody who would like to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want toHaHa). You definitely put a brand new spin on a topic that’s been written about for many years. Excellent stuff, just great!

  Trả lời Báo xấu
 48. It’s really a cool and helpful piece of information. I’m glad that you simply shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  Trả lời Báo xấu
 49. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?

  Trả lời Báo xấu
 50. Usually I do not read article on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to try and do so! Your writing taste has been amazed me. Thank you, quite great article.

  Trả lời Báo xấu
 51. Ahaa, its pleasant conversation about this piece of writing here at this blog, I have read all that, so now me also commenting here.

  Trả lời Báo xấu
 52. Since the admin of this site is working, no uncertainty very soon it will be well-known, due to its quality contents.

  Trả lời Báo xấu
 53. Hi there, I enjoy reading all of your post. I like to write a little comment to support you.

  Trả lời Báo xấu
 54. Thank you for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I am waiting for your next post thank you once again.

  Trả lời Báo xấu
 55. Hello there, You have done a fantastic job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends. I am sure they will be benefited from this site.

  Trả lời Báo xấu
 56. I am truly thankful to the owner of this site who has shared this wonderful article at at this place.

  Trả lời Báo xấu
 57. What’s up, I want to subscribe for this blog to take most up-to-date updates, thus where can i do it please assist.

  Trả lời Báo xấu
 58. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

  Trả lời Báo xấu
 59. I don’t know if it’s just me or if everyone else experiencing problems with your blog. It looks like some of the text within your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them too? This might be a problem with my web browser because I’ve had this happen before. Thanks

  Trả lời Báo xấu