Prima.vn - Cổng thông tin điện tử ngành in và bao bì Việt Nam
Trang chủ » DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (7)

Chia sẻ

GIẤY / THIẾT BỊ, MÁY MÓC / THIẾT BỊ, MÁY MÓC / TIN TỨC

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (7)

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (7)

Dịch bởi: Thu Minh

Hiệu đính: Ngo Printer

CÁC DÒNG MÁY IN THƯƠNG MAI (tt)

Prima.vn tiếp tục giới thiệu đến bạn đọc các dòng sản phẩm mới năm 2021 trong lĩnh vực in ấn và liên quan.

39. Bản in không qua công đoạn hiện KODAK SONORA Xtra

Bản in SONORA XTRA là bước tiến tiếp theo của cuộc cách mạng sản xuất bản không qua công đoạn hiện bản. Bằng việc cho phép ghi ảnh ở tốc độ cao hơn, bản in giúp nâng cao năng suất của dòng máy ghi bản mới nhất từ KODAK và cho độ tương phản trên bản in tốt hơn. Dòng bản in mới này phù hợp với hầu hết các nhà in, bao gồm cả các doanh nghiệp in “công nghiệp” quy mô lớn. Vì vậy,  SONORA XTRA giúp tiết kiệm chi phí trong công đoạn trước in bằng cách loại bỏ hóa chất, nước và điện năng tiêu thụ của quá trình hiện bản và trong xưởng in từ việc loại bỏ những biến đổi không mong muốn khi hiện.

40. Máy cán màng Graphco Foliant Vega SF Series được phân phối bởi Graphco

Dòng Vega SF mới của Foliant, Vega 400SF và Vega 530SF, nạp nhiều giấy hơn trong mỗi lần nạp và chạy nhanh hơn 20% so với bộ cung cấp vật liệu theo dòng nổi tiếng từ Foliant. Sản phẩm được trang bị bộ nạp giấy với vòi hút đầu giấy, bộ tách tờ tốc độ cao bằng khí nén, bộ thanh làm phẳng giấy kép có thể điều chỉnh và hệ thống cán lớp màng lên tờ in. Máy cán màng Vega SF Series thích hợp cho cả tờ in kỹ thuật số và in offset.

41. Komori GLX40RP Double – Sided Press — Sản phẩm đạt giải thưởng Intertech

Các giám khảo của Intertech không chỉ ấn tượng với ý tưởng “máy in đảo ngược”, mà còn với cách Komori biến nó thành hiện thực. GLX40RP khổ 29×41 inch in mặt dưới và mặt trên của tờ giấy trong một lần in mà không cần lật mặt. Máy xử lý các loại vật liệu dày hơn tốt hơn so với máy in tự trở và tiết kiệm giấy vì chỉ cần 1 khoảng chừa nhíp ở một cạnh.  GLX40RP có nhiều cấu hình khác nhau, bao gồm cả bộ phận tráng phủ đặt ở giữa.

42. Hệ thống thành phẩm bao thử W + D 410i 1:1 Envolope Finishing Solution

W + D 410 đã là máy thành phẩm bao thư dễ sử dụng nhất thế giới cho thị trường in thư trực tiếp với khả năng chuyển đổi từ tờ in offset hoặc tờ in flexo chất lượng cao, đồng thời dập nổi các bao thư trực tiếp có giá trị cao và tạo đường gấp phẳng trên thư trực tiếp với mức tiêu hao tối thiểu ở tốc độ lên đến 30.000 bao thư một giờ. Giờ đây, được thêm vào 410, trở thành thiết bị đầu tiên trên thế giới có thể vừa thành phẩm vừa kiểm soát bài in kỹ thuật số chất lượng cao được cá nhân hóa và biến thành các gói bao thư trực tiếp 1: 1.

43. Giấy Soporset Opaque Offset

Soporset Premium Opaque Offset của Navigator Company là loại giấy được phát triển đặc biệt để mang lại cho nhà in những gì tốt nhất của chất lượng và giá trị. Được làm bằng 100% sợi Bạch đàn Bồ Đào Nha, với độ sáng 97 GE và độ mờ cao, Soporset đảm bảo màu sắc sống động, chất lượng hình ảnh vượt trội và độ tương phản sắc nét. Soporset có hiện có các định lượng lượng cơ bản 45 gsm cho giấy in ruột và 60 gsm cho giấy in bìa.

44. Máy in Komori Minolta AccurioPress C14000

Máy in phun tờ rời Konica Minolta’s AccurioPress C14000 có thể in 140 trang A4 mỗi phút ở độ phân giải tương đương 3.600×2.400 dpi; có thể in trên nhiều loại vật liệu, từ giấy đến vật liệu tổng hợp, và bao thư định lượng lên đến 450 gsm; máy còn có khả năng in băng rôn, với chiều dài in hai mặt lên đến 35 inch, và in một mặt là 51 inch; ngoài ra máy có các bộ phận thành phẩm gắn liền, linh hoạt với thiết bị xén 4 cạnh hoàn toàn mới TU-510. Các tính năng nổi bật khác của máy bao gồm:

 • Tự động hóa nâng cao đi kèm tăng năng suất
 • Chất lượng có thể thay đổi trên chiều ngang, in chồng nhiều lần
 • Tùy chọn loại vật liệu nâng cao cho đầu ra và đầu dò vật liệu tự động
 • Trình tối ưu hóa chất lượng thông minh IQ – 501 – tự động điều chỉnh mật độ và định vị giấy hai mặt trước khi in
 • Hỗ trợ giám sát và điều chỉnh nhanh chóng

45. Máy in kỹ thuật số HP Indigo 12000 HD

Máy in kỹ thuật số HP Indigo 12000 HD là bước tiếp theo trong sự phát triển của dòng máy in khổ lớn HP’s Series 4. Hệ thống ghi ảnh độ nét cao cho máy in cỡ B2 tăng gấp đôi độ phân giải hình ảnh, mang lại tờ in sắc nét hơn, bề mặt mượt hơn, hạt tram mịn hơn, cho phép các nhà cung cấp dịch vụ in vượt qua chất lượng in offset và mở rộng các ứng dụng cho máy in kỹ thuật số khi in ảnh và các ấn phẩm thương mại cao cấp. Máy in sử dụng 48 chùm tia laze song song và độ phân giải tram lên đến 290 lpi. HP Indigo 12000 có thể được nâng cấp lên các tính năng mới của HP Indigo 15K.

46. Máy in kỹ thuật số HP Indigo 7900

Máy in Kỹ thuật số HP Indigo 7900 tiếp tục mang đến những cải tiến mới để giúp cải thiện năng suất, tính linh hoạt và chất lượng để có thể in bất cứ thứ gì. Các tính năng mới bao gồm: HP Indigo ElectroInk Silver, kết hợp với các màu process tiêu chuẩn để có thể tạo ra nhiều màu ánh kim có độ sáng từ trung bình đến cao, kết hợp hiệu ứng ánh kim với tính năng kỹ thuật số trong một quy trình in; mực trắng cao cấp cho phép tùy chỉnh nhiều mức độ mờ trong một quy trình in; và mực ẩn HP Indigo ElectroInk Invisible Yellow và Blue, chỉ nhìn thấy dưới đèn UV, mang lại hiệu suất cao, tính độc đáo và nâng cao giá trị cho các sản phẩm in, ngoài ra còn được ứng dụng trên các sản phẩm in bảo mật và sản phẩm in hỗ trợ kiểm soát quy trình.

47. Máy in kỹ thuật số HP Indigo 100K — Sản phẩm đạt giải thưởng Intertech

Máy in kỹ thuật số khổ B2 HP Indigo 100K là máy in đầu tiên trong dòng sản phẩm mới Series 5, được thiết kế cho năng suất cao với khả năng in hơn một triệu tờ khổ B2 hai mặt mỗi tháng. Tốc độ in đạt 6,000 tờ/giờ, đây là sản phẩm dành cho các nhà in offset đang mong muốn một thiết bị in sản phẩm theo nhu cầu với năng suất cao và chi phí tiết kiệm hơn.

48. Máy in kỹ thuật số HP Indigo 15K

Máy in kỹ thuật số khổ B2 HP Indigo 15K đặt ra các tiêu chuẩn chất lượng cao hơn với nhiều chế độ in cho độ sắc nét cao và tram FM, hỗ trợ các vật liệu dày và loại mực mới, mở rộng khả năng ứng dụng của dòng HP Indigo 10000 hiện đang dẫn đầu thị trường. Máy có thể in trên nhiều loại vật liệu, nay mở rộng thêm cho các loại vật liệu độ dày lên đến 600 micron (24 pt.). Các loại mực mới bao gồm ElectroInks Premium White và Invisible Yellow, và tram FM độ nét cao hỗ trợ tăng độ sắc nét khi in chữ tầng thứ. HP Indigo 12000 có thể được nâng cấp lên các tính năng mới của HP Indigo 15K.

Bài viết liên quan:

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (1)

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (2)

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (3)

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (4)

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (5)

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (6)

111 bình luận

Bình luận

Địa chỉ email của bạn sẽ không được công bố. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Very rapidly this web site will be famous among all blogging and site-building viewers, due to it’s pleasant articles or reviews

  Trả lời Báo xấu
 2. Why users still use to read news papers when in this technological world all is existing on net?

  Trả lời Báo xấu
 3. где купить справку

  Trả lời Báo xấu
 4. It is perfect time to make a few plans for the future and it is time to be happy. I have read this publish and if I may just I want to recommend you few fascinating things or advice. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to read more things approximately it!

  Trả lời Báo xấu
 5. Hi, I do believe this is an excellent blog. I stumbledupon it 😉 I’m going to return once again since I book marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help other people.

  Trả lời Báo xấu
 6. Pretty! This was an extremely wonderful post. Thank you for providing this info.

  Trả lời Báo xấu
 7. Heya! I realize this is kind of off-topic but I had to ask. Does operating a well-established blog like yours take a lot of work? I’m completely new to blogging but I do write in my diary daily. I’d like to start a blog so I can share my own experience and views online. Please let me know if you have any suggestions or tips for new aspiring bloggers. Appreciate it!

  Trả lời Báo xấu
 8. Thank you for some other informative blog. Where else may I am getting that kind of info written in such a perfect approach? I have a challenge that I am simply now running on, and I have been at the glance out for such information.

  Trả lời Báo xấu
 9. Thanks for your marvelous posting! I really enjoyed reading it, you could be a great author. I will make certain to bookmark your blog and will eventually come back in the future. I want to encourage continue your great posts, have a nice morning!

  Trả lời Báo xấu
 10. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is wonderful blog. A great read. I’ll definitely be back.

  Trả lời Báo xấu
 11. Post writing is also a fun, if you be acquainted with after that you can write otherwise it is complex to write.

  Trả lời Báo xấu
 12. It’s nearly impossible to find well-informed people about this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

  Trả lời Báo xấu
 13. Hey very interesting blog!

  Trả lời Báo xấu
 14. Hello there! I just would like to give you a huge thumbs up for the great info you’ve got here on this post. I’ll be coming back to your blog for more soon.

  Trả lời Báo xấu
 15. I really love your site.. Pleasant colors & theme. Did you create this website yourself? Please reply back as I’m hoping to create my own blog and want to learn where you got this from or exactly what the theme is called. Thanks!

  Trả lời Báo xấu
 16. Remarkable things here. I’m very glad to see your article. Thank you so much and I’m looking forward to touch you. Will you please drop me a mail?

  Trả lời Báo xấu
 17. Hi there to all, how is everything, I think every one is getting more from this web site, and your views are good designed for new people.

  Trả lời Báo xấu
 18. I don’t know if it’s just me or if everyone else experiencing problems with your blog. It looks like some of the text on your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them too? This could be a problem with my web browser because I’ve had this happen before. Cheers

  Trả lời Báo xấu
 19. Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing on your feed and I hope you write again soon!

  Trả lời Báo xấu
 20. Great delivery. Outstanding arguments. Keep up the amazing effort.

  Trả lời Báo xấu
 21. Saved as a favorite, I like your site!

  Trả lời Báo xấu
 22. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

  Trả lời Báo xấu
 23. Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

  Trả lời Báo xấu
 24. My brother suggested I would possibly like this website. He used to be totally right. This submit actually made my day. You cann’t believe just how so much time I had spent for this information! Thank you!

  Trả lời Báo xấu
 25. I like the valuable information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I will learn many new stuff right here! Good luck for the next!

  Trả lời Báo xấu
 26. This website truly has all of the information I wanted about this subject and didn’t know who to ask.

  Trả lời Báo xấu
 27. I think the admin of this website is in fact working hard in favor of his site, because here every data is quality based stuff.

  Trả lời Báo xấu
 28. whoah this blog is fantastic i really like reading your articles. Stay up the good work! You recognize, many people are hunting around for this info, you can help them greatly.

  Trả lời Báo xấu
 29. I like the valuable information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I will learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next!

  Trả lời Báo xấu
 30. Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to prevent hackers?

  Trả lời Báo xấu
 31. Thanks for your marvelous posting! I really enjoyed reading it, you will be a great author.I will make sure to bookmark your blog and definitely will come back at some point. I want to encourage you to ultimately continue your great job, have a nice holiday weekend!

  Trả lời Báo xấu
 32. prednisone over the counter: https://prednisone1st.store/# cortisol prednisone

  Trả lời Báo xấu
 33. You’re so awesome! I don’t suppose I’ve read anything like this before. So good to find someone with some original thoughts on this subject. Really.. thank you for starting this up. This site is something that’s needed on the web, someone with some originality!

  Trả lời Báo xấu
 34. ed medications: best ed drug – best ed pills

  Trả lời Báo xấu
 35. new ed drugs: best ed drugs – pills erectile dysfunction

  Trả lời Báo xấu
 36. buy propecia online cheap propecia price

  Trả lời Báo xấu
 37. best ed pills at gnc best male ed pills erectile dysfunction pills

  Trả lời Báo xấu
 38. Great web site you have here.. It’s hard to find high-quality writing like yours these days. I seriously appreciate people like you! Take care!!

  Trả lời Báo xấu
 39. Trả lời Báo xấu
 40. amoxicillin order online order amoxicillin online uk – cost of amoxicillin

  Trả lời Báo xấu
 41. buy propecia without a prescription get propecia without rx

  Trả lời Báo xấu
 42. Read now.
  buy propecia online propecia sale
  Actual trends of drug.

  Trả lời Báo xấu
 43. legitimate canadian pharmacies best canadian pharmacy

  Trả lời Báo xấu
 44. amoxicillin 825 mg: amoxicillin 500mg buy online uk amoxicillin pills 500 mg

  Trả lời Báo xấu
 45. I couldn’t resist commenting. Perfectly written!

  Trả lời Báo xấu
 46. http://cheapestedpills.com/# ed pills that really work

  Trả lời Báo xấu
 47. Trả lời Báo xấu
 48. Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!

  Trả lời Báo xấu
 49. canada discount pharmacy canadian drugs

  Trả lời Báo xấu
 50. treatments for ed new ed treatments ed medications online

  Trả lời Báo xấu
 51. Read information now.
  amoxicillin 250 mg price in india amoxicillin 500mg – amoxicillin 50 mg tablets
  Long-Term Effects.

  Trả lời Báo xấu
 52. canadadrugpharmacy com canada drug pharmacy

  Trả lời Báo xấu
 53. amoxicillin 500mg capsules amoxicillin 250 mg capsule – rexall pharmacy amoxicillin 500mg

  Trả lời Báo xấu
 54. generic amoxil 500 mg: purchase amoxicillin online amoxicillin online pharmacy

  Trả lời Báo xấu
 55. amoxicillin 500mg for sale uk: https://amoxicillins.com/# can i purchase amoxicillin online

  Trả lời Báo xấu
 56. how can i get mobic online: where can i get generic mobic no prescription – cost of generic mobic tablets

  Trả lời Báo xấu
 57. buy medicines online in india: top 10 online pharmacy in india – indian pharmacy paypal

  Trả lời Báo xấu
 58. world pharmacy india: reputable indian pharmacies – indian pharmacy paypal

  Trả lời Báo xấu
 59. http://certifiedcanadapharm.store/# legit canadian pharmacy

  Trả lời Báo xấu
 60. cheapest online pharmacy india: indian pharmacies safe – indian pharmacies safe

  Trả lời Báo xấu
 61. mexican mail order pharmacies: п»їbest mexican online pharmacies – mexican drugstore online

  Trả lời Báo xấu
 62. Hey there! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My website discusses a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

  Trả lời Báo xấu
 63. zithromax 500 price buy generic zithromax no prescription how to get zithromax

  Trả lời Báo xấu
 64. https://stromectolonline.pro/# ivermectin 1 cream

  Trả lời Báo xấu
 65. http://stromectolonline.pro/# ivermectin 4 tablets price

  Trả lời Báo xấu
 66. A person necessarily lend a hand to make seriously articles I would state. This is the first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the research you made to create this actual submit incredible. Wonderful activity!

  Trả lời Báo xấu
 67. Why users still use to read news papers when in this technological world all is accessible on net?

  Trả lời Báo xấu
 68. antibiotic without presription: over the counter antibiotics – over the counter antibiotics

  Trả lời Báo xấu
 69. paxlovid covid: п»їpaxlovid – paxlovid pharmacy

  Trả lời Báo xấu
 70. http://paxlovid.top/# п»їpaxlovid

  Trả lời Báo xấu
 71. Over the counter antibiotics for infection: get antibiotics quickly – buy antibiotics

  Trả lời Báo xấu
 72. cheap erectile dysfunction pill: medication for ed – cheap erectile dysfunction pill

  Trả lời Báo xấu
 73. http://lipitor.pro/# generic lipitor canada pharmacy

  Trả lời Báo xấu
 74. https://ciprofloxacin.ink/# ciprofloxacin over the counter

  Trả lời Báo xấu
 75. http://lisinopril.pro/# lisinopril 10mg daily

  Trả lời Báo xấu
 76. I have been surfing online more than three hours lately, yet I never found any fascinating article like yours. It’s lovely value enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net shall be much more useful than ever before.

  Trả lời Báo xấu
 77. http://avodart.pro/# buying avodart no prescription

  Trả lời Báo xấu
 78. https://avodart.pro/# can i get cheap avodart without rx

  Trả lời Báo xấu
 79. https://avodart.pro/# buying avodart

  Trả lời Báo xấu
 80. http://ciprofloxacin.ink/# buy generic ciprofloxacin

  Trả lời Báo xấu
 81. http://ciprofloxacin.ink/# buy cipro online without prescription

  Trả lời Báo xấu
 82. Good answer back in return of this query with solid arguments and describing all concerning that.

  Trả lời Báo xấu
 83. indian pharmacy: canadian pharmacy india – best india pharmacy

  Trả lời Báo xấu
 84. buying from online mexican pharmacy mexican drugstore online mexican mail order pharmacies

  Trả lời Báo xấu
 85. india online pharmacy indian pharmacy paypal best india pharmacy

  Trả lời Báo xấu
 86. canadian pharmacy in canada: canadian pharmacy no scripts – canadian online pharmacy

  Trả lời Báo xấu
 87. northwest pharmacy canada: canada drug pharmacy – canadian world pharmacy

  Trả lời Báo xấu
 88. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our whole community will be grateful to you.

  Trả lời Báo xấu
 89. Wonderful article! We will be linking to this great post on our site. Keep up the good writing.

  Trả lời Báo xấu
 90. This design is wicked! You obviously know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

  Trả lời Báo xấu
 91. Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very useful information particularly the last part 🙂 I care for such info a lot. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and good luck.

  Trả lời Báo xấu
 92. buy medicines online in india: Online pharmacy India – pharmacy website india

  Trả lời Báo xấu
 93. п»їbest mexican online pharmacies: purple pharmacy mexico price list – reputable mexican pharmacies online

  Trả lời Báo xấu
 94. Thanks for one’s marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you’re a great author.I will always bookmark your blog and will often come back in the future. I want to encourage you to definitely continue your great writing, have a nice afternoon!

  Trả lời Báo xấu
 95. medication from mexico pharmacy: best online pharmacies in mexico – medication from mexico pharmacy

  Trả lời Báo xấu
 96. I am regular reader, how are you everybody? This article posted at this web site is actually pleasant.

  Trả lời Báo xấu
 97. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. kudos

  Trả lời Báo xấu
 98. Greetings! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!

  Trả lời Báo xấu
 99. Oh my goodness! Amazing article dude! Many thanks, However I am going through problems with your RSS. I don’t know why I am unable to subscribe to it. Is there anyone else getting identical RSS problems? Anybody who knows the solution will you kindly respond? Thanx!!

  Trả lời Báo xấu
 100. I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Excellent work!

  Trả lời Báo xấu
 101. Whats up this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

  Trả lời Báo xấu
 102. reputable indian online pharmacy: best india pharmacy – best online pharmacy india

  Trả lời Báo xấu
 103. pharmacies in canada that ship to the us: canadian international pharmacy – canadian pharmacy service

  Trả lời Báo xấu
 104. Saved as a favorite, I really like your blog!

  Trả lời Báo xấu
 105. If some one desires expert view concerning blogging and site-building then i advise him/her to pay a visit this weblog, Keep up the good job.

  Trả lời Báo xấu
 106. Simply wish to say your article is as astonishing. The clearness in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the rewarding work.

  Trả lời Báo xấu
 107. Appreciate the recommendation. Will try it out.

  Trả lời Báo xấu
 108. My brother suggested I might like this blog. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

  Trả lời Báo xấu
 109. http://onlineapotheke.tech/# internet apotheke

  Trả lời Báo xấu
 110. http://farmaciaonline.men/# farmacie online sicure

  Trả lời Báo xấu
 111. http://onlineapotheke.tech/# online apotheke deutschland

  Trả lời Báo xấu