Prima.vn - Cổng thông tin điện tử ngành in và bao bì Việt Nam
Trang chủ » DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (6)

Chia sẻ

IN / THIẾT BỊ, MÁY MÓC / THIẾT BỊ, MÁY MÓC / TIN TỨC

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (6)

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (6)

Dịch bởi: Thu Minh

Hiệu đính: Ngo Printer

CÁC DÒNG MÁY IN THƯƠNG MẠI (tt)

Prima.vn tiếp tục giới thiệu đến bạn đọc các dòng sản phẩm mới năm 2021 trong lĩnh vực in ấn và liên quan.

28. Máy in phun tốc độ cao RISO VALEZUS T2100

RISO VALEZUS T2100 kết nối hai động cơ máy in để đạt được tốc độ in hai mặt cực nhanh 320 trang/phút. Máy là một bộ thiết bị có kích thước nhỏ gọn, cũng như khả năng rất dễ sử dụng và bảo trì. VALEZUS T2100 là dòng máy in phun thế hệ thứ sáu của RISO, là máy in tờ rời tốc độ in nhanh, giá cả phải chăng, thân thiện với môi trường.

29. Máy in SCREEN Truepress Jet520 Mono

SCREEN đã hoàn thành việc phát triển sản phẩm Truepress Jet520HD mono mới, bổ sung mới nhất cho dòng máy in phun dạng cuộn tốc độ cao Truepress Jet520HD. Để đáp ứng nhu cầu của khách hàng nhằm nâng cao hiệu quả in một màu, hệ thống mới kế thừa các công nghệ tiên tiến SCREEN GA đã tạo ra trước đó cho dòng Truepress Jet520HD và có đầu ra chính xác cao với độ phân giải lên đến 1.200×1.200 dpi.

30. Giấy cho mực in phun Navigator Premium Inkjet

Navigator Premium Inkjet là loại giấy chất lượng cao nhất được thiết kế đặc biệt cho thiết bị in phun tốc độ cao và các sản phẩm in kỹ thuât số. Được phát triển với phương pháp xử lý bề mặt đặc biệt, và sở hữu các đặc tính độc đáo của giấy làm từ cây bạch đàn (Eucalyptus globulus), giấy được thiết kế để đảm bảo hiệu suất vượt trội trên máy in phun tốc độ cao. Bên cạnh các đặc tính của giấy là cơ chế hấp thụ độc quyền giúp tăng cường  khả năng khô và bám dính của mực.

31. Dòng máy in RMGT 9 – Series

Thành viên mới nhất của dòng RMGT 9 Series là máy in tự trở 10 màu RMGT 970. Máy in có công nghệ ASAP (Công cụ tự động thông minh hỗ trợ in) một chạm giúp tinh giản công đoạn chuẩn bị, và máy có thể in giấy có kích thước 25×38 inch với cấu hình 8 đơn vị in hoặc khổ 12×18 inch với cấu hình 4 đơn vị in.

Trong hệ thống ASAP, sau khi máy quét CCD đã xác định các thông số kiểm soát chất lượng in đạt yêu cầu, RMGT 970 sẽ đánh dấu cho tờ đạt yêu cầu (OK sheet) đầu tiên và bắt đầu in sản lượng với tốc độ lên đến 16.000 tờ/giờ. Sau đó ASAP sẽ hỗ trợ thợ in của RMGT đảm bảo chất lượng in hoàn hảo từ đầu đến cuối bằng cách theo dõi từng tờ và đánh dấu bất kỳ tờ nào không đạt chuẩn mà không cần ngừng máy. Nhờ đó tốc độ vận hành cao hơn nhiều, giảm thời gian chuẩn bị và kiểm soát chất lượng in, cho phép sản xuất đạt nhiều lợi nhuận hơn khi in các đơn hàng số lượng nhỏ liên tục đòi hỏi phải thay đổi sản phẩm thường xuyên.

32. Bản in kỹ thuật số không cần hiện Agfa Eclipse

Bản in không cần hiện của Agfa’s Eclipse là  công nghệ tiên tiến, sáng tạo nhất trong các loại bản in không cần hiện. Thừa hưởng nhiều đặc điểm của bản in không cần hiện, Eclipse loại bỏ sự hiện diện của máy hiện và các hóa chất hiện bản. Do đó, giúp làm giảm chi phí, cũng như chi phí năng lượng, xử lý chất thải và bảo trì trong bộ phận chế bản, đồng thời giúp chúng ta có thêm không gian.

Eclipse nổi bật so với các loại bản không cần hiện khác nhờ dễ sử dụng như các loại bản in offset truyền thống, kết hợp độ sạch của máy in với độ tương phản hình ảnh ổn định và khả năng chống trầy xước cao. Eclipse là bản in không cần hiện tiện lợi nhất trên thị trường, làm lu mờ tất cả các sản phẩm khác. Ngoài ra,  Eclipse còn mang tính linh hoạt vì có thể được sử dụng với mực thông thường hoặc mực H-UV / UV-LED.

33. Agfa SPIR @ L

SPIR @ L là công nghệ tram hóa mới nhất của Agfa. Dựa trên nền tảng của quá trình tram hóa Sublima, công nghệ cho phép người dùng ghi được chi tiết 1-99% trên bản in, đảm bảo màu sắc rực rỡ và giảm độ mờ của hình ảnh mà không cần phải bỏ một số tiền lớn để nâng cấp thiết bị CTP hoặc máy in.

SPIR @ L là một phần quan trọng của chương trình Agfa’s ECO3: bằng cách cho phép người dùng giảm mức tiêu thụ mực, công ty đưa ra cam kết về đổi mới bền vững vào thực tế. Mục đích là làm cho hoạt động chế bản và in ấn sạch hơn, tiết kiệm chi phí hơn và dễ quản lý và bảo trì hơn.

34. Agfa Apogee v12

Việc phát hành Agfa’s Apogee v12 đánh dấu một bước tiến mới trong quá trình tự động hóa sản xuất in. Phiên bản mới nhất của trung tâm nghiên cứu sản xuất in thuộc Agfa trình làng các chức năng định vị và phê duyệt mới, đồng thời thêm giao diện đồ họa người dùng (GUI) hoàn toàn mới dựa trên trình duyệt cho các đại diện bán hàng để kiểm soát quá trình chồng màu. Đây là phần mềm quản lý quy trình làm việc chính xác và hiệu quả, thích ứng với các yêu cầu thay đổi của thị trường, là tài sản có giá trị cao đối với các nhà in. Các tính năng mới trong giải pháp quy trình của Agfa’s Apogee v12 giúp tiết kiệm thêm chi phí và thời gian thông qua việc tăng cường tự động hóa, tính linh hoạt và chất lượng. Ngoài ra, các tùy chọn tương tác nâng cao với khách hàng trong phần mềm sẽ giúp giữ chân những khách hàng hiện tại hoặc thu hút thêm các doanh nghiệp mới.

35. Phần mềm Agfa InkTune và PressTune

Phần mềm Agfa InkTune và PressTune được thiết kế nhằm giảm thiểu chi phí sản xuất. Bộ đôi công nghệ thông minh là một phần của chiến dịch  Agfa’s ECO³ và cho phép các nhà in kiểm soát hoàn toàn tất cả các yếu tố ảnh hưởng quá trình in, từ việc sử dụng mực đáp ứng chuẩn ISO, G7, và các tiêu chuẩn cụ thể khác từ khách hàng, trong khi giảm được chi phí sản xuất. 

Thiết lập dựa trên công nghệ thay thế thành phần màu xám (GCR), Inktune linh hoạt thay thế mực màu CMY bằng lượng mực màu đen tương ứng. Inktune sử dụng các công nghệ từ Afga như kiểm soát giới hạn mực (Dynamic Ink Limit Control) và tạo kiên kết thiết bị (Dynamic Device Link Generation) để tối ưu hóa lượng mực đến 30%, trong khi vẫn giữ được độ chính xác của màu in. Giảm lượng mực in không chỉ có ý nghĩa về mặt tiết kiệm chi phí, mà còn làm tăng tổng hiệu suất khi mực khô trong thời gian ngắn hơn. Thêm vào đó, chất lượng cũng được cải thiện nhờ không còn xuất hiện các hoa văn tram (rosette) và biến đổi về màu khó phát hiện hơn.

Là một công cụ hỗ trợ sản xuất in, PressTune thúc đẩy tính ổn định, năng suất và khả năng in chính xác dựa trên các tiêu chuẩn. Khi tiêu chuẩn chất lượng yêu cầu đạt được nhanh hơn nhờ điều chỉnh mật độ mực động và cơ chế điều khiển bằng dữ liệu kết hợp bù trừ quá trình khô, thời gian chuẩn bị máy đã được giảm tới 40% – do đó dẫn đến ít lãng phí hơn.

36. Máy khâu chỉ Muller Martini Prinova

Muller Martini’s entry level Prinova có thể khâu 9.000 tay sách mỗi giờ, được thiết kế cho các nhà cung cấp dịch vụ in đang sử dụng các phương pháp in truyền thống cùng với thiết bị kỹ thuật số.

Muller Martini đã thiết kế lại toàn bộ trạm cho nạp vật liệu. Máy hiện có các trạm nạp riêng điều khiển bằng động cơ servo. Máy có khả năng chứa tới 14 trạm nạp nghiêng riêng biệt có thể được vận hành dễ dàng bởi một nhân viên nhờ vào chiều cao nạp tay sách của trạm. Do đó, thiết bị có thể ứng dụng trong nhiều trường hợp, chẳng hạn như nạp giấy thủ công hoặc xác định chiều cao tối ưu cho các tay sách. Vì vậy, máy khâu chỉ có thể được thay đổi nhanh hơn nhiều và được sử dụng để phục vụ cho các đơn hàng số lượng ít (hoặc rất ít) và đem về hiệu quả đáng kể. Đồng thời, Prinova còn mang lại lợi thế về hiệu suất rõ rệt hơn so với các sản phẩm khác trong cùng phân khúc.

37.  Máy khâu chỉ Muller Martini Primera Pro

Máy khâu chỉ Primera Pro là một hệ thống tiên tiến, hiệu quả, có thể tạo ra tới 14.000 sản phẩm mỗi giờ và được thiết kế cho nhiều đơn hàng số lượng trung bình. Một số tính năng bao gồm bộ cấp vật liệu theo dòng vào đầu gấp, bộ cấp vật liệu theo chồng dạng phẳng, bộ cấp vật liệu theo chồng dạng thẳng đứng, bộ xúc chồng giấy và trạm xén ba mặt mới với khả năng điều chỉnh độ dày tự động để quá trình chuẩn bị nhanh hơn.

38. Giải pháp sấy bằng đèn GEW LeoLED

Bộ sấy bằng đèn UV-LED LeoLED của GEW đã được cải tiến lại và tinh chỉnh để có thiết kế đơn giản hơn, đồng thời mang lại giá trị ưu việt nhưng vẫn đi cùng với công suất và năng lượng tia UV tối đa. Bộ đèn LeoLED hoàn toàn tương thích với hệ thống lai ghép ArcLED của GEW và mang lại đèn UV-LED trong phạm vi giá cả phải chăng cho tất cả mọi người.

Phần cửa sổ có chiều rộng 50mm cho thời gian sử dụng lâu dài và được bọc chống thấm nước để dễ dàng vệ sinh. Đèn cũng có khả năng chống bám bụi và mực.

Dãy đèn LED cho công suất điện ở mức 88W/cm và cường độ 25W/cm2, hạn chế mất mát ánh sáng tối đa nhờ đường dẫn tia UV trực tiếp. Tất cả các phiên bản có thể được trang bị cho hầu hết mọi máy in và đi kèm với gói bảo hành hệ thống 5 năm từ GEW.

Bài viết liên quan:

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (1)

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (2)

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (3)

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (4)

DANH MỤC CÁC DÒNG SẢN PHẨM MỚI NĂM 2021 (5)

63 bình luận

Bình luận

Địa chỉ email của bạn sẽ không được công bố. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. Nevertheless just imagine if you added some great photos or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and video clips, this site could certainly be one of the greatest in its niche. Good blog!

  Trả lời Báo xấu
 2. Hello there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Thank you

  Trả lời Báo xấu
 3. 

  Trả lời Báo xấu
 4. Awesome things here. I’m very satisfied to see your article. Thank you so much and I’m taking a look forward to touch you. Will you please drop me a mail?

  Trả lời Báo xấu
 5. I do consider all the concepts you have presented in your post. They are very convincing and will definitely work. Still, the posts are too brief for newbies. May you please prolong them a bit from next time? Thank you for the post.

  Trả lời Báo xấu
 6. hi!,I love your writing so much! proportion we keep up a correspondence more approximately your post on AOL? I need an expert in this space to unravel my problem. May be that is you! Taking a look forward to peer you.

  Trả lời Báo xấu
 7. I want to to thank you for this excellent read!! I definitely enjoyed every little bit of it. I have you bookmarked to check out new stuff you post

  Trả lời Báo xấu
 8. Thanks for finally writing about > %blog_title% < Liked it!

  Trả lời Báo xấu
 9. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks a lot!

  Trả lời Báo xấu
 10. You can definitely see your expertise in the article you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.

  Trả lời Báo xấu
 11. Appreciate the recommendation. Will try it out.

  Trả lời Báo xấu
 12. We stumbled over here coming from a different page and thought I might check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to exploring your web page for a second time.

  Trả lời Báo xấu
 13. For latest news you have to pay a visit internet and on world-wide-web I found this web site as a best website for latest updates.

  Trả lời Báo xấu
 14. Fine way of describing, and nice article to take information about my presentation subject matter, which i am going to convey in university.

  Trả lời Báo xấu
 15. Thank you for any other magnificent article. Where else may anyone get that kind of information in such a perfect way of writing? I have a presentation next week, and I am at the look for such information.

  Trả lời Báo xấu
 16. It’s really a cool and helpful piece of information. I’m satisfied that you shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  Trả lời Báo xấu
 17. Very good site you have here but I was wanting to know if you knew of any community forums that cover the same topics talked about in this article? I’d really love to be a part of group where I can get suggestions from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thanks a lot!

  Trả lời Báo xấu
 18. Hello there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

  Trả lời Báo xấu
 19. With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of completely unique content I’ve either authored myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any methods to help reduce content from being ripped off? I’d certainly appreciate it.

  Trả lời Báo xấu
 20. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your web site in my social networks!

  Trả lời Báo xấu
 21. I blog quite often and I genuinely appreciate your content. The article has really peaked my interest. I will bookmark your site and keep checking for new information about once a week. I subscribed to your RSS feed as well.

  Trả lời Báo xấu
 22. Hi, i feel that i saw you visited my blog so i got here to go back the choose?.I am trying to find things to improve my website!I assume its ok to use some of your ideas!!

  Trả lời Báo xấu
 23. Hi my loved one! I want to say that this article is awesome, great written and come with almost all important infos. I’d like to peer more posts like this .

  Trả lời Báo xấu
 24. It’s an remarkable article designed for all the internet viewers; they will take benefit from it I am sure.

  Trả lời Báo xấu
 25. Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

  Trả lời Báo xấu
 26. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.

  Trả lời Báo xấu
 27. Hi there! I know this is kind of off-topic but I had to ask. Does running a well-established blog like yours take a lot of work? I’m completely new to operating a blog but I do write in my diary everyday. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and thoughts online. Please let me know if you have any suggestions or tips for new aspiring bloggers. Appreciate it!

  Trả lời Báo xấu
 28. What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & assist other users like its helped me. Good job.

  Trả lời Báo xấu
 29. What’s up mates, its great article regarding educationand fully explained, keep it up all the time.

  Trả lời Báo xấu
 30. What’s up everyone, it’s my first go to see at this web site, and piece of writing is really fruitful for me, keep up posting such articles.

  Trả lời Báo xấu
 31. I am extremely inspired with your writing skills and alsosmartly as with the format on your blog. Is this a paid subject matter or did you customize it yourself? Either way stay up the nice quality writing, it’s rare to peer a nice blog like this one nowadays..

  Trả lời Báo xấu
 32. Does your site have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.

  Trả lời Báo xấu
 33. Hi there, I log on to your blogs like every week. Your writing style is awesome, keep up the good work!

  Trả lời Báo xấu
 34. Your style is really unique compared to other people I have read stuff from. Thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this web site.

  Trả lời Báo xấu
 35. Hi there! This post couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I am going to forward this information to him. Pretty sure he’ll have a good read. Thank you for sharing!

  Trả lời Báo xấu
 36. It’s hard to find well-informed people for this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

  Trả lời Báo xấu
 37. Hola! I’ve been following your website for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Kingwood Tx! Just wanted to tell you keep up the excellent job!

  Trả lời Báo xấu
 38. Great delivery. Great arguments. Keep up the good work.

  Trả lời Báo xấu
 39. I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this information for my mission.

  Trả lời Báo xấu
 40. This is my first time go to see at here and i am in fact happy to read all at alone place.

  Trả lời Báo xấu
 41. Fantastic site you have here but I was wanting to know if you knew of any message boards that cover the same topics talked about in this article? I’d really love to be a part of online community where I can get opinions from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Appreciate it!

  Trả lời Báo xấu
 42. I enjoy reading through a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

  Trả lời Báo xấu
 43. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

  Trả lời Báo xấu
 44. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

  Trả lời Báo xấu
 45. Thank you for another wonderful article. Where else may anyone get that kind of information in such a perfect approach of writing? I have a presentation next week, and I am at the look for such information.

  Trả lời Báo xấu
 46. Greate article. Keep writing such kind of information on your blog. Im really impressed by your blog.

  Trả lời Báo xấu
 47. I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

  Trả lời Báo xấu
 48. What a information of un-ambiguity and preserveness of precious knowledge about unexpected feelings.

  Trả lời Báo xấu
 49. I was wondering if you ever considered changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

  Trả lời Báo xấu
 50. you are actually a good webmaster. The web site loading velocity is incredible. It kind of feels that you are doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you have performed a fantastic task in this matter!

  Trả lời Báo xấu
 51. Hi mates, good post and pleasant arguments commented here, I am really enjoying by these.

  Trả lời Báo xấu
 52. Hi, after reading this remarkable post i am too happy to share my knowledge here with mates.

  Trả lời Báo xấu
 53. I for all time emailed this webpage post page to all my associates, since if like to read it then my links will too.

  Trả lời Báo xấu
 54. Thanks for your personal marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you could be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will eventually come back later in life. I want to encourage yourself to continue your great posts, have a nice day!

  Trả lời Báo xấu
 55. I always used to read post in news papers but now as I am a user of web so from now I am using net for posts, thanks to web.

  Trả lời Báo xấu
 56. Thanks for the marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you are a great author.I will ensure that I bookmark your blog and definitely will come back very soon. I want to encourage you to continue your great posts, have a nice day!

  Trả lời Báo xấu
 57. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this superb blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this blog with my Facebook group. Chat soon!

  Trả lời Báo xấu
 58. Unquestionably believe that that you stated. Your favourite justification appeared to be at the net the simplest thing to understand of. I say to you, I definitely get irked at the same time as other people consider concerns that they plainly do not realize about. You controlled to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing with no need side effect , other folks can take a signal. Will likely be back to get more. Thank you

  Trả lời Báo xấu
 59. Hi there Dear, are you in fact visiting this website daily, if so after that you will absolutely get nice knowledge.

  Trả lời Báo xấu
 60. Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog centered on the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my subscribers would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e mail.

  Trả lời Báo xấu
 61. Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

  Trả lời Báo xấu
 62. Everything is very open with a clear explanation of the issues. It was really informative. Your website is very helpful. Thank you for sharing!

  Trả lời Báo xấu
 63. Hi my family member! I want to say that this article is awesome, great written and come with almost all significant infos. I’d like to see more posts like this .

  Trả lời Báo xấu